Bisohbet: Podcast Dünyasına Yolculuk – Podcast Sitesi Bisohbet Podcast…

  • Anasayfa
  • Bisohbet: Podcast Dünyasına Yolculuk – Podcast Sitesi Bisohbet Podcast…
Blog_image
  • Bisohbet: Podcast Dünyasına Yolculuk - Podcast Sitesi Bisohbet Podcast yaparak para kazanın
  • 31 Oct 2023

Bisohbet: Podcast Dünyasına Yolculuk – Podcast Sitesi Bisohbet Podcast…

Podcastlar, günümüzde dijital medyanın parlayan yıldızları haline geldi. İnsanlar artık favori konuları hakkında konuşan ve paylaşan podcastlara büyük ilgi gösteriyor. İşte, bu büyüleyici podcast dünyasına giriş yapmak için mükemmel bir fırsat sunan Bisohbet'i tanıtmak istiyoruz. Bu blog yazısında, podcast tutkunları için bir cennet olan Podcast Sitesi Bisohbet'i daha yakından inceleyeceğiz.

  1. Geniş İçerik Yelpazesi: Bisohbet, çok çeşitli konularda podcastlar sunar. Eğitim, teknoloji, tarih, sanat, kültür ve daha birçok konuda içerikler sunan platform, her zevke ve ilgi alanına uygun podcastlarla doludur.
  2. Kolay Kullanım: Bisohbet'i kullanmak oldukça kolaydır. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde istediğiniz podcastlara hızlıca ulaşabilir ve dinlemeye başlayabilirsiniz.
  3. Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlarda da sorunsuz bir şekilde çalışan Bisohbet uygulaması ile her an her yerde favori podcastlarınızı dinleyebilirsiniz.
  4. Ücretsiz İçerik: Bisohbet, kullanıcılarına ücretsiz içerikler sunar. Dinlemek istediğiniz podcastları üyelik gereksinimi olmadan erişebilirsiniz.
  5. Podcast dinleyenler ve hazırlayıp siteye koyanlar arasında ücretli yayın yaparak para kazanma şansınız da olur.
  6. Dinleyiciler, özel yayınları isterse aylık yada yıllık olarak da üye olarak podcast yayını dinleyebilir.

SEO İçerik ve Podcast Sitesi Bisohbet Bisohbet, sadece podcastlarınızı keyifle dinlemenize değil, aynı zamanda kendi podcast içeriklerinizi oluşturmanıza da olanak tanır. Platform, içerik oluşturuculara kendi podcastlarını yayınlama ve dinleyicilere ulaşma şansı sunar.

Bisohbet.com.tr sitesine adım adım üyelik işlemleri:

https://bisohbet.com.tr sitesine girdiğinizde "Giriş yap / Kayıt ol" butonuna basıyoruz.

Burası açıldığında Giriş ekranı açılır. Aşağıya doğru ilerlediğinizde "Hesap Oluştur" linkine tıklayarak kayıt ekranına ulaşırsınız. Kayıt olmak için direkt link: bisohbet.com.tr Podcast Dinle - Yayınla - Kayıt Ol!

Kayıt ekranında tüm gilgileri gerçek bilgilerinizle doldurduktan sonra kayıt olduğunuzda e-mail hesabınıza bir mail gelir. Buradaki kodu ekranınıza yazdıktan sonra kullanıcı paneliniz açılır.

Bu ekranda sağ tarafta podcast yayını yayınlamak istiyorsanız ilk önce podcast oluşturmanız gerekiyor.

Çünkü yaptığınız yayınlar o Podcast'in bölümleri olacaktır. Bu yüzden Podcast oluştururken Podcast İsmini "Otomobil Sogbetleri", "Kahve Muhabbeti", "Çocuk Psikolojisi" gibi bir isim seçerseniz bölümlerinizi oluşturdukça atacağınız Podcast Kanalı gibi düşünebilirsiniz.

Podcast oluştururken dinliyicilerinize aylık ve yıllık olarak bu podcast bölümünüzü ücretlendirmek istiyorsanız aylık ya da yıllık ücret belirleyin. Bu tamamen belirlenen ücret tutarı size kalmış. Ücretsiz yapacaksanız bile yine de düzgün ücretler belirleyin. Çünkü belki size birisi ücretsiz yayınlar yapsanız da abonelik ödemek isterse ödeyebilir. Ama Ücretsiz değil paralı yaparsanız yayınlarınızı, bu ücretler geçerli olacaktır.

Ücretsiz yayın nasıl yapacağız peki diyorsanız onu altta açıklıyorum. Merak etmeyin :) Siz burda kanal ücretini bir belirleyin sonra devam edelim.

Üstteki ekranımız ise podcast bölümleri için bölüm oluştur alanımız. Buraya isterseniz mp3 isterseniz video ekleyebiliyorsunuz. Fakat çok gerek görmedikçe video eklemenizi çok tavsiye etmiyoruz. Çünkü telefon ekranı kapalıyken video da kesiliyor. Görüntülü anlatmanız gereken zamanda özellikle videolu ekleme yaparsınız.

Şimdi bu alanda kritik nokta, bu ekleyeceğiniz Medya'nın üvretli mi ücretsiz mi yayın olsun istiyorsunuz onu işaretlediğim alan belirliyor. Eğer bu bölümü ücretli yayınlamak istiyorsanız "Özel Bölüm" yazan yeri tiklemeniz gerekiyor. Eğer tikli yani seçili değilse, bu bölümü herkes dinleyebiliyor. Kısacası Podcast yayınınıza zaten bir ücret belirleyip aylık ve yıllık fiyat belirledik. Ama bazı meraklı dinleyiciler için bazı bölümlerinizi ücretsiz olarak yayınlarsanız herkes dinler ve diğer bölümleri dinlemek için ücret ödeyebilir. Böylece size aylık ya da yıllık abonelik ücreti alırsınız.

 

 

Podcast Dinle 

Podcast Sitesi 

Podcast Yayınla 

Podcast Nasıl Yapılır